Zoeken naar radio nederland fm

radio nederland fm
Radio luisteren op een iPhone. Hoe gaat dat? All About Phones.
Op het besturingssysteem van Google zit namelijk gewoon standaard een FM radio-app. iOS-gebruikers hebben wat dat betreft minder geluk. Toch kan je op verschillende manieren radio luisteren op een iPhone. Dat leggen wij je uit. Radio luisteren op een iPhone: geen standaard-apps, maar toch genoeg keuze. Dat er geen standaard radio-app meegeleverd wordt bij iPhones, betekent namelijk niet dat er geen radioapps zijn voor Apples smartphones. Sterker nog, ze zijn er in overvloed. Wij zetten er in ieder geval een paar voor je op een rij. Let er wel op dat deze apps gratis zijn, maar wel data verbruiken. Een app waarbij je direct en dus gratis uit de FM-frequenties luistert, heeft iOS helaas niet. App van jouw favoriete zender. Vrijwel iedere grote Nederlandse zender heeft zijn eigen iOS-app waarop je makkelijk radio kunt luisteren. Vaak zitten hier nog een aantal leuke extra functies bij, zoals berichten sturen naar de djs en de actuele files checken. Gelukkig zijn deze allemaal optioneel. Dus als je echt een vaste luisteraar bent, biedt de app van jouw favoriete radiostation waarschijnlijk wel soelaas. Een van de bekendste websites van Nederland heeft ook al geruime tijd een app.
Radiofrequenties in Nederland Frequentie.fm.
Radio 8 FM. Radio Haarlem 105. Radio Oranje Nationaal. Wild FM Hitradio. Radio frequenties in Nederland. Analoge radio signalen van verschillende radiozenders worden elk met een eigen radio frequentie ofwel bandbreedte doorgegeven. Zo kan op een ontvanger de juiste radio frequentie en dus juiste zender worden ingesteld.
Embedden nu toch echt openbaar maken Ius Mentis.
Last fm maakt imo eigenlijk een betere radio-afstandsbediening. En zelfs als het toch een radio zou zijn: een radiofabrikant betaalt toch ook geen auteursrechten aan Buma-Stemra, zelfs niet als er op die radio een aantal voorkeurszenders staan of als er een reclame voor het eigen merk op staat?
myTuner Radio Nederland FM in de Mac App Store.
myTuner Radio Nederland FM 4. 4.3, 360 beoordelingen. Bekijk in Mac App Store. GEEN RECLAME LEEF RADIO-UITZENDINGEN. Zenders waar je naar kan luisteren: Radio Netherlands, Sky Radio, Radio 538, BNR Nieuwsradio, Euro Hits, Radio 10 Gold 60's' 70's, NOS, 3FM 96.8 en veel meer!
Legale DAB, FM, AM en DVBT-zenders in Nederland.
Welkom op deze onafhankelijke website welke volledig gewijd is aan legale radio en TV ether zenders in Nederland. We melden gerelateerd nieuws en geven de huidige stand van zenders en frequenties zo goed mogelijk weer. Hitstream.FM binnenkort on air op FM 107.0 vanuit Emmen.
Nederland.FM en v-OR lanceren onlineradio.nl.
Bij de v-OR zijn vijftien kleinere, professionele online radiostations aangesloten, die hun belangenbehartiging collectief hebben geregeld. Peter Contant, voorzitter van de verenigde Online Radiostations v-OR: Voor de v-OR is de realisatie van de portal onlineradio.nl het uitkomen van een grote wens. Online radio groeit enorm en een eigen portal past bij de doelstellingen van onze organisatie. De luisteraar kan een professioneel collectief van pluriforme radiostations vinden op deze portal. Dat is uniek in Nederland.
Radio luisteren op je smartphone Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Bekijk ook onze eerste indruk van de LG Stylus 2 DAB Dit toestel ondersteunt de alternatieve radiotechniek. Digital Audio Broadcasting DAB is een alternatief voor AM en FM analoge radio. Het biedt verschillende voordelen ten opzichte van analoge radio, waaronder betere geluidskwaliteit en meer zenders.nbspJe; kunt via DAB in principe naar alle landelijke en regionale radiostations in Nederland luisteren.nbspnbsp.;
Zo kun je radio luisteren op je computer Apps Software ComputerTotaal.
Misschien concurrenten van podcasts, maar als er groot nieuws gaande is in ons kikkerlandje werkt Radio 1 of BNR vaak een stuk beter. De meeste radiostations zijn tegenwoordig als stream te beluisteren in uitstekende digitale kwaliteit. Dat kan rechtstreeks vanuit de browser. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Allradio en je luistert na een muisklik naar je favoriete station. Ook het aloude Nederland FM is een prima startpunt.

Contacteer ons