Meer resultaten voor hoeveel km is nederland

hoeveel km is nederland
Nederland Wegenwiki.
Nederland heeft 3.055 km rijksweg, de provinciale wegen hebben een lengte van 6.533 km en de overige gemeentelijke en waterschapswegen 126.179 km. Het totale wegennet is 139.294 kilometer lang. 10 Nederland heeft met een dichtheid van ongeveer 73 kilometer autosnelweg per 1000 km landoppervlakte de grootste autosnelwegdichtheid van de Europese Unie.
Nederland Wikipedia.
Nederland ligt in het noordwesten van Europa en wordt begrensd door de Noordzee, Duitsland en België. De lengte van de landsgrens bedraagt 1027 km, terwijl de kustlijn 451 km lang is. Daarnaast behoren enkele eilanden rond de Caribische Zee tot Nederland.
Hoeveel km strand hebben we in Nederland? Ophetstrand.com.
Hoeveel km strand hebben we in Nederland? Written by ramon. Posted in Weetjes. We hebben in Nederland een kustlengte van 523 km. Hiervan is 353 km Noordzeekust incl. 254 km met duinen, de rest betreft de kust van de Waddenzee en de Westerschelde.
Afstandscalculator bereken de afstand online!
Tijdverschil en tijdzones. Wil je weten hoe laat het nu op je bestemming is of hoeveel tijdzones je doorkruist? Hier vind je het antwoord. De afstandscalculator laat je de tijdzones en lokale tijd zien en berekent het tijdsverschil tussen vertrekpunt en bestemming. Vind het middelpunt tussen plaatsen. Wil je weten wat het middelpunt tussen twee steden of plaatsen is, of waar je elkaar halverwege kunt ontmoeten? Distance.to berekent het geografisch middelpunt tussen twee locaties en laat je het punt halverwege je reisroute zien. Steden in Nederland.
Nederland.
Het aantal inwoners van Nederland is 16715999. Nederland beslaat 41526, vierkante kilometer, waarvan 33883, land en 7643, water. Nederland grenst aan België en Duitsland. Feiten over Nederland. Koninkrijk der Nederlanden. Holland, De Lage Landen. 41526, vierkante km. 33883, vierkante km.
Know How Rondje Nederland, hoeveel kilometer is dat eigenlijk?
Redactie Know How 8 september 2016. Een goeie vraag: hoeveel kilometer is een rondje Nederland? Als je de omtrek van Nederland helemaal zou volgen, hoeveel kilometer is dat dan? Die goeie vraag kregen we onlangs van Pauline Nieuwhof. Rondje Nederland: grenzen plus kustlijn.
Hoeveel km is Nederland en telt het water ook mee? 2 NRC.
Hoeveel km is Nederland en telt het water ook mee? 25 maart 2008. Hoe groot is Nederland en hoe wordt landoppervlakte eigenlijk gemeten, vragen Hans Vervloed uit Sint-Oedenrode en Johan van Houdt uit Veendam. Telt het IJsselmeer bijvoorbeeld mee? De rubriek next question beantwoordt alledaagse vragen.
NEDERLAND Landenweb.nl.
Van noord naar zuid is Nederland zo'n' 300 kilometer lang en van oost naar west zo'n' 200 kilometer breed. Nederland is iets groter dan België en negen keer kleiner dan Duitsland. Als enclaves binnen de provincie Noord-Brabant bevinden zich ca. 30 kleine Belgische gebieden, die samen de gemeente Baarle-Hertog vormen; daarbinnen liggen weer twee Nederlandse exclaves, behorend tot de gemeente Baarle-Nassau. Behalve het vasteland omvat Nederland de Waddeneilanden: Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog en Rottumeroog. Nederland grenst in het oosten aan Duitsland 577 km, in het zuiden aan België 450 km, in het westen aan de Noordzee en in het noorden aan de Noordzee en de Waddenzee de totale kustlijn bedraagt 451 km.

Contacteer ons