Meer resultaten voor Isis

Isis
Vijftien Turkse ISIS-strijdsters ter dood veroordeeld in Ira. Het Nieuwsblad.
Ze hebben nu wel een maand de tijd om in beroep te gaan. Irak heeft recentelijk verschillende buitenlandse ISIS-strijdsters, onder meer een Duitse, ter dood veroordeeld. De Iraakse terreurwet laat toe dat ook mensen die niet actief hebben meegevochten maar ISIS op andere manier hebben geholpen, de doodstraf kunnen krijgen.
ISIS verspreidt levensechte beelden van invasie in Washingto. Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. ISIS verspreidt levensechte beelden van invasie in Washington en aanslag op Witte Huis. 19/01/2018 om 1713: door evdg Print Corrigeer. Terreurorganisatie ISIS heeft een nieuwe propagandavideo uitgebracht waarin de volledige invasie van Washington DC te zien is.
Het echte leven onder het juk van ISIS: schone straten en ti. Het Nieuwsblad.
Pas nadat de stad gezuiverd was van ongewenste elementen, richtte ISIS zich op het verbeteren van het leven van zijn onderdanen: alle bestaande overheidsdiensten werden afgeschaft en vervangen door diwans, ministeries onder het gezag van een emir die allen verantwoording verschuldigd waren aan de kalief: Abu Bakr Al-Baghdadi.
ISIS-strijder die zijn dood in scène zette, zint op wraak bi. Het Nieuwsblad.
In een mail aan de krant De Telegraaf, dreigt Marouane met wraak door aanslagen te plegen. De jongeman uit Arnhem sloot zich eind 2013 aan bij Islamitische Staat ISIS. Hij kreeg enige bekendheid toen hij vorig jaar vanuit Syrië onder de naam Maru-One een rapnummer maakte met als titel Ik kom ooit terug.
Salah Abdeslam is nu plots wel geliefd bij ISIS na uitsprake. Het Nieuwsblad.
In zijn wekelijkse nieuwsbrief lijst ISIS enkele quotes van Abdeslam in de rechtbank op en feliciteert hem met de manier waarop hij de rechtbank tartte. De terreurgroep noemt de man uit Molenbeek zelfs een broeder van ISIS, meldt jihadexpert Pieter Van Ostaeyen op Twitter.
Strijd tegen ISIS in Syrië gepauzeerd Het Nieuwsblad.
Deze operationele pauze zal ons niet afleiden van ons belangrijkste doel, namelijk de strijd tegen ISIS. Tegelijkertijd wordt ook benadrukt dat de luchtaanvallen op ISIS wel nog altijd worden voortgezet. Tijdens de operationele pauze is bovendien geen grondgebied verloren gegaan, zo klinkt het nog.
ISIS maakt moorddadige comeback: hoe bang moeten we zijn? Het Nieuwsblad.
Vorig jaar was er één om met veel tevredenheid op terug te blikken, klonk het in veel jaaroverzichten, want eindelijk had het offensief tegen terreurgroep Islamitische Staat ISIS iets uitgehaald. ISIS was verslagen en verdreven uit onder meer Raqqa en Mosul, de twee hoofdsteden van de jihad.
Isis Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Isis of met Isis in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Isis inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Isis en verwijzingen daarnaartoe.

Contacteer ons