Resultaten voor alarm

alarm
alarm Vertaling Engels-Nederlands.
de bezorgdheid v; de ongerustheid v; het alarm; de verbluftheid v; de verslagenheid v; de gejaagdheid v; de rusteloosheid v; de woeligheid v; de schrikkelijkheid v; het alarmkreet. alarm; aanslaan; alarm slaan; bel; schel; onraad; alarmsein; noodsein; onthutsen; ontzetten; verbijsteren; verbluffen; ontzetting; consternatie; onrust; bang maken; verschrikken; vrees aanjagen; wekker; alarmsignaal; alarmwapen; brandalarm.
Puzzelwoordenboek ALARM.
Probeer het maar eens met bijvoorbeeld Vis, Groenland of Atlanta. Ook in de database. Alarm om aanranders weg te jagen 1. Alarm om inbrekers weg te jagen 1. Alarm van de politie 1. Alarm voor diefstal 1. Alarmerend en afsluitend werk van.
Gratis woordenboek Van Dale.
al a rm het; o 1 waarschuwing of noodsein: alarm slaan alarmeren; loos alarm onnodig. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen drie dagen toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
Alarm aanschaffen het huis slim beveiligd WoonVeilig.
WoonVeilig is, volgens onderzoeksbureau Multiscope, marktleider in slimme doe-het-zelf alarmsystemen waarmee je jouw huis slim beveiligt tegen inbraak, brand, waterschade en koolmonoxidevergiftiging. Slim wonen met het WoonVeilig Alarm. Het alarm van WoonVeilig zorgt niet alleen voor beveiliging van je huis.
Alarm apparaat Wikipedia.
Over het algemeen moet bij een alarm een mens een bepaalde actie ondernemen. Er zijn twee soorten alarm te onderscheiden: een alarm dat ontstaat doordat een mechanisch of elektronisch apparaat een bijzondere gebeurtenis detecteert, en een alarm dat door iemand wordt gegeven om anderen te waarschuwen.
Alarm Wikipedia.
Het woord alarm komt van het Frans: à l'arme, dus: te wapen! Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Alarm of met Alarm in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Alarm inzichtelijk te maken.
alarm WikiWoordenboek.
Het alarm van de winkel ging af. Engels: alarm en. Turks: alarm tr. Spaans: alarma es v. Het woord alarm staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd alarm herkend door.

Contacteer ons