Resultaten voor klok alarm

klok alarm
Timely Alarm Clock: een juweeltje onder de wekkerapps.
Timely Alarm Clock. De app is opgebouwd uit drie secties: een wekker, een klok en een timer. Je kunt in het scherm tussen deze drie vegen om te wisselen. Meteen valt het mooie simpele uiterlijk van de drie schermen op.
Alarm Klok in de App Store.
Bedankt voor het gebruiken van Alarm Klok! Om de app nog beter voor je te maken, updaten we regelmatig. We hebben verschillende bugs gevonden en opgelost! Bedankt voor het gebruiken van Alarm Klok! Om de app nog beter voor je te maken, updaten we regelmatig.
Klok en alarm.
Als u de duur van het snoozen wilt aanpassen, tikt u op Klok more_vert Instellingen Snoozeduur en selecteert u de gewenste duur. Een alarm uitschakelen. Veeg het alarm naar rechts wanneer het alarmsignaal klinkt. Een alarm verwijderen. Tik op Klok access_alarm Alarm.
bol.com Aurora Touch Colour Changing Alarm Clock Alarmklok.
Deze klok licht elk uur op in een ander kleur en doorloopt zo een heel aantal kleuren. Als je s nacht het uur wil weten, hoef je slechts de klok aan te raken en zal het scherm 30 seconden oplichten zodat je het uur kan lezen! Bij het afgaan van het alarm zal er een flitsend licht zijn, maar om de snooze-modus in te schakelen hoef je de klok slechts aan te raken.
Online Alarm Clock.
Blue Black Silver Green Orange. Sounds Timer Timers Stopwatch Countdown Counter 24 Hour Clock Analog Clock Backgrounds New! Noise Generator Time Zones Bear Bat Round Timer Rain Fireplace Aquarium Cinco de Mayo Mother's' Day Memorial Day. Set Alarm Clock For.:
Online Timer met alarm.
Online Alarm Clock.
Alarm is set! Snooze 10 minutes more. Like Kuku Klok on Facebook.: Like Kuku Klok on Facebook.: Once loaded, the online alarm clock will work even if Internet connection goes down. Send your comments and ideas about improvement to shout@kukuklok.com.
Alarmen instellen, annuleren of snoozen Nexus Help.
Kies een alarm. Als u een alarm wilt toevoegen, tikt u op Toevoegen Als u een alarm wilt resetten, tikt u op de huidige tijd van het betreffende alarm. Stel de alarmtijd in. Op de analoge klok: Schuif de wijzer naar het gewenste uur.

Contacteer ons