Meer resultaten voor samenwerkte

samenwerkte
samenwerkte Italiaanse vertaling Linguee woordenboek.
Deze keuze had de Commissie in staat kunnen stellen om een sterke directe relatie met de plaatselijke burgermaatschappij op te bouwen en actief deel te nemen aan de versterking van de capaciteit van de organisaties waarmee z i j samenwerkte.
samenwerkte met Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Nee, want is beter zo, net zo als toen Superman samenwerkte met Lex Luthor. No, because it's' for the greater good like when superman teamed up with Lex Luthor. Laat me je vertellen over de tijd dat ik samenwerkte met The Whistler.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: samenwerkte. s a menwerken werkte samen, heeft samengewerkt 1 in onderling overleg werken. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Fransman die samenwerkte met broers Saouti in verdenking gesteld en opgesloten Binnenland Nieuws HLN.
Fransman die samenwerkte met broers Saouti in verdenking gesteld en opgesloten. 09 juli 2017. Deel via Facebook 0 Tweet. Salah Ghemit, de 42-jarige Fransman die samen met de broers Khalid 40 en Akim 37 Saouti een aanslag zou hebben gepland, is vandaag voor een Franse antiterreurrechter gebracht.
samenwerkte Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Als ik een fatsoenlijk team had dat samenwerkte, was dit niet gebeurd. Si mes coéquipiers avaient travaillé, ça ne serait pas arrivé., ça ne serait pas arrivé." Ik dacht dat hij samenwerkte met President Palmer om een vredesplan te promoten.
samenwerkte definitie Nederlands.
woordenboek / woordenboek Nederlands / Nederlands-Nederlands woordenboek. Nederlands Noors Bokmål. samenwerkte in Nederlands. vertaling en definitie samenwerkte, woordenboek Nederlands-Nederlands online. Voorbeeld zinnen met samenwerkte, vertaalgeheugen. Jack, we weten dat je met Assad samenwerkt. Blondie, ik ben blij dat je met me samenwerkt.
samenwerken Nederlands woordenboek Woorden.org.
Woord begint met. Woord eindigt op. Doorverwezen van samenwerkte samenwerken Toon zonder doorverwijzing. s a m nw rk n. werkte samen verl.tijd enkelv. heeft samengewerkt volt.deelw. Toon alle vervoegingen. met een of meer anderen werken aan hetzelfde. goed met iemand kunnen samenwerken.
samenwerken/vervoeging WikiWoordenboek.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 8 jul 2017 om 0312. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Contacteer ons