Resultaten voor belgian social media monitor 2015

belgian social media monitor 2015
Belgian Social Media Monitor brengt sociale netwerken in kaart Mediaforta BlogMediaforta Blog.
Plaats gratis vacature. Social Media 7 januari 2015 6223 Views Ingediend door Bruno Peeters. 31536000 de dagen max geleden. 1523272980 de post dagen. Belgian Social Media Monitor brengt sociale netwerken in kaart. Al meer dan vijf jaar geeft Bruno Peeters, de man achter de blog bvlg.be, een overzicht van publiek beschikbare gegevens over sociale netwerksites, met de nadruk op cijfers voor België.
Eindejaarsoverzicht: alle cijfers van het gebruik van social media in België Marketingfacts.
Slideshare slideshows for Belgium: 86.715, een stijging van 3 procent ten opzichte van vorige maand, een stijging van 53 procent ten opzichte van vorig jaar. Het aantal slideshows in Slideshare dook voor het eerst op in de Belgian Social Media Monitor in november 2010.
B.V.L.G.
In de praktijk zullen sommige vacatures op meerdere sites gepubliceerd zijn, dus het effectief aantal vacatures waarin social media vermeld wordt zal een pak lager liggen. De tweede grafiek geeft de evolutie van het aantal resultaten van telkens dezelfde zoekopdrachten. Van begin 2015 tot het voorjaar van 2016 is er een uitgesproken groei te zien, gevolgd door een lichte daling tot december 2016.
B.V.L.G: Belgian Social Media Monitor mei 2015.
Belgian Social Media Monitor mei 2015. Hoe staat het met de social media in België en ook met een heleboel internationale platformen? Dat komt u te weten in het onderstaande bericht dat de stand van zaken van begin mei 2015 geeft.
B.V.L.G: Belgian Social Media Monitor april 2015.
Belgian Social Media Monitor april 2015. Hieronder kan u nogmaals kennis maken met het maandelijks overzicht van de social media cijfertjes, deze keer de stand van zaken van begin april 2015. Al meer dan vijf jaar kan u hier een overzicht vinden van publiek beschikbare gegevens over sociaalnetwerksites, met de nadruk op cijfers voor België.
B.V.L.G: Belgian Social Media Monitor december 2016.
Tot mei 2015 was er een stabiele groei. Nadien schommelt het aantal bedrijven. Een eenduidige bron waar het aantal Belgische Twitter accounts kan opgevraagd worden bestaat niet. In de beginjaren van Twitter bestonden terug verschillende sites waar je een idee kon krijgen van het aantal Belgische Twitter accounts en de evolutie hiervan. Dit waren de tijden dat toegang tot de Twitter API niet aan beperkingen onderhevig was. De meeste van deze sites bestaan niet meer. Mijn ervaringen wezen overigens uit dat deze sites een zeer onvolledig beeld gaven van Twitter in België. U kan deze sites nog terugvinden in oudere edities van de Belgian Social Media Monitor 2011 en vroeger.

Contacteer ons