Zoeken naar het monitor

het monitor
Het Monitor Debat: De Sociale Dienst kijk je op npo.nl.
De deelnemers aan het debat zijn mensen die zich met hun ervaringen hebben gemeld bij het programma De Monitor. Hoe staat de dagelijkse realiteit waar burgers mee te maken krijgen ten opzichte van het Haagse beleid? Burgers, beleidsmakers, deskundigen en bestuurders delen hun ervaringen, discussiëren en praten over oplossingen.
Het Monitor Debat gemist? Bekijk hier alle uitzendingen terug. Het Monitor Debat Uitzending gemist. Pagina.
Zijn dat goede oplossingen voor flexwerkers die het momenteel zwaar hebben? Het Monitor Debat Uitzendingen. Alle afleveringen bekijken. De Sociale Dienst. Discussie die in het teken staat van één van de meest spraakmakende dossiers van De Monitor: De Sociale Dienst.
Monitor borstkankerzorg.
Op de monitor borstkankerzorg vind je informatie over de borstkankerzorg die geboden wordt in ziekenhuizen in Nederland. De Monitor kan je helpen bij het kiezen voor een ziekenhuis waar onderzoek naar borstafwijkingen en eventuele behandeling plaatsvindt. De informatie in de Monitor bestaat uit het zorgaanbod per ziekenhuislocatie, informatie en organisatie en patiëntenervaringen.
Definitie en doel Monitoring NJi.
Een monitor kan heel veel soorten meetgereedschap gebruiken en een veelheid aan informatie verzamelen. In het jeugddomein denken we bijvoorbeeld aan informatie over de gezondheid en het welbevinden van de jeugd in Nederland, maar ook over de resultaten van hulptrajecten die zij volgen.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: monitor. m o nitor meervoud: monitors, monit o ren 1 de; m televisiescherm als controleapparaat 2 de; mv, België jeugdleider 3 de; mv, België studiebegeleider 4 de; mv, iem. die toezicht houdt; waarnemer m o nitoren monitorde, heeft gemonitord 1 controleren, toezicht houden op.
Het programma Het Monitor Debat live bijwonen?
In Het Monitor Debat zal gediscussieerd worden over verschillende maatschappelijke thema's' in aanloop naar de verkiezingen. Het programma wordt gepresenteerd door Liesbeth Staats en Teun van de Keuken. Thema's' die onder anderen besproken worden zijn de arbeidsmarkt, zorg in de gemeente en de woningmarkt.
Monitor 24 definities Encyclo.
Een beeldscherm waarmee videobeelden van op afstand geplaatste camera's' worden weergegeven of het apparaat waarmee de uitvoer van een computer zichtbaar wordt gemaakt. Het wezenlijke verschil tussen een monitor en een TV is dat in het eerstgenoemde apparaat géén afstemeenheid zit en dus ook geen HF, MF schakelingen en demodulatoren.
Derde Monitor Moslim Discriminatie verschenen IMES University of Amsterdam.
Voor eerdere uitgaven van het Monitor Islamofobie project zie van dezelfde auteur: Islamofobie en discriminatie, Amsterdam: AUP 2012; Monitor Moslimdiscriminatie, Amsterdam: IMES, Universiteit van. Amsterdam 2015, en Incidenten bij moskeeën: risico en bescherming, 2016. Download het rapport Derde Monitor Moslim Discriminatie.

Contacteer ons