Resultaten voor ik monitor

ik monitor
gemonitord / gemonitoord Genootschap Onze Taal Onze Taal.
De vervoeging van monitoren toezicht houden op' is hij monitort hij monitorde hij heeft gemonitord. Het werkwoord monitoren wordt uitgesproken met de klemtoon op de eerste lettergreep: mónitorde gemónitord. De schrijfwijze monitorde gemonitord met enkele o benadert deze uitspraak het best.
Tips bij het kopen van een monitor Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Het beeldscherm van de meeste laptops is klein 15 inch als je langdurig aan het werk wilt en met meerdere programmas tegelijk. Een grotere of extra monitor is dan een oplossing. Waar moet je op letten bij de aanschaf en wat zijn handige extras? Karen Reijneveld, Expert Elektronica Bijgewerkt op: 11 september 2018. Wat heb ik nog in huis?
Monitoren.
Voeg toe om te Vergelijken. Swit S-1071C 7" HDMI LCD Monitor. Aan verlanglijst toevoegen. Voeg toe om te Vergelijken. Swit S-1071H 7" HD-SDI/HDMI LCD Monitor. Aan verlanglijst toevoegen. Voeg toe om te Vergelijken. Swit S-1071F 7" HD-SDI/HDMI LCD Waveform Monitor.
Betekenis monitoren.
monitoren is het meervoud van monitor beeldscherm P.v.S 30 augustus 2017. volgen, bewaken, in de gaten houden Bron: vindpunt.nl. het systematisch en periodiek verzamelen van informatie; 2. Het systematisch en periodiek meten van de werkelijke voortgang/resultaten in vergelijking met de geplande voortgang/resultaten en het an Bron: kennisconsult.nl. Betekenis van monitoren toevoegen. NSFW / 18. NSFW Niet geschikt voor werk, of 18. Vink de checkbox aan als je betekenis het volgende bevat.: Gescheld of grof taalgebruik. Content die niet geschikt is voor kinderen. Drugs/Alcohol/Seks gerelateerde content. Content welke aanstootgevend kan zijn voor anderen. Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Alles over monitor aansluitingen.
alles over monitor aansluitingen. Alles over monitor aansluitingen. Nieuwsbericht bijgewerkt op in de categorie Hardware. Bent u op zoek naar een nieuwe monitor of monitorkabel, maar weet u niet welke kabel u nodig heeft? Wij hebben alle monitoraansluitingen voor u op een rijtje gezet, zodat u gemakkelijk kunt zien welke kabel u voor uw monitor nodig heeft en wat nu precies het verschil is tussen de verschillende aansluitingen.
werkwoord monitoren vervoegen.
Voltooid tegenwoordige toekomende tijd vttt. ik zal gemonitord hebben. jij zult gemonitord hebben. hij zal gemonitord hebben. wij zullen gemonitord hebben. jullie zullen gemonitord hebben. zij zullen gemonitord hebben. Onvoltooid verleden toekomende tijd ovtt. ik zou monitoren. jij zou monitoren.
Monitoren en evalueren: Wat is wat? Claudia De Graauw.
Je krijgt dan een compleet beeld van de effecten van je project en kunt tijdig bijsturen indien nodig. Wil jij ook inzichti in het verloop en de resultaten van je project, programma of activiteit? Ik kan je helpen bij de monitoring en/of evaluatie!
Synoniemen van monitoren; ander woord voor monitoren synoniemen.net.
bewaken, controle uitoefenen, toezicht houden, waken over. als synoniem van een ander trefwoord: niet gevonden. woordverbanden van monitoren grafisch weergegeven. monitoren is mogelijk onnodig Engels. De Woordenlijst overbodig Engels Op-en-Top Nederlands geeft de volgende Nederlandse alternatieven doorzoek ook de volledige lijst op vindpunt.nl.:

Contacteer ons