Zoeken naar monitor definitie

monitor definitie
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: monitor. m o nitor meervoud: monitors, monit o ren 1 de; m televisiescherm als controleapparaat 2 de; mv, België jeugdleider 3 de; mv, België studiebegeleider 4 de; mv, iem. die toezicht houdt; waarnemer m o nitoren monitorde, heeft gemonitord 1 controleren, toezicht houden op.
monitor de betekenis volgens K Dictionaries. mail.
monitor wat is de betekenis definitie. n m pl s, en beeldscherm; apparaat waarop je kunt zien wat een ander apparaat erop projecteert. aan de monitor liggen verbonden zijn aan een apparaat dat je hartslag registreert en weergeeft. Alles over monitor.
Monitor de betekenis volgens Popmuziek. mail.
Monitor wat is de betekenis definitie. Naar de muzikant gerichte speaker. Bij een live optreden staan op het podium een aantal speakerboxen gericht op de muzikanten zodat zij zichzelf en elkaar goed kunnen horen. Dat heet een monitorinstallatie. De monitors worden bediend door de monitor mixer, die vaak aan de zijkant van het podium zit zodat hij goed contact kan maken met de muzikanten.
Betekenis monitoren.
Je kunt ook zelf een definitie van monitoren toevoegen. overgankelijk via een monitor controleren De fabrieksverantwoordelijke kon alle productieprocessen in zijn kantoor monitoren. overgankelijk controle uitoefenen op een proces Hij was de systemen aan het monitoren. meervoud van het zelfstandig naamwoord moni Bron: nl.wiktionary.org.
Monitor Wikipedia.
Een type slagschip waarvan de USS Monitor dat in 1862 dienstdeed in de Amerikaanse Burgeroorlog de eerste was, zie monitor schip. In de informatica een programmeermethode waarbij parallelle processen verschillende bronnen kunnen delen, terwijl wederzijdse uitsluiting wordt gegarandeerd, zie monitor gedistribueerd programmeren.
Monitor 24 definities Encyclo.
Een beeldscherm waarmee videobeelden van op afstand geplaatste camera's' worden weergegeven of het apparaat waarmee de uitvoer van een computer zichtbaar wordt gemaakt. Het wezenlijke verschil tussen een monitor en een TV is dat in het eerstgenoemde apparaat géén afstemeenheid zit en dus ook geen HF, MF schakelingen en demodulatoren.
Definitie en doel Monitoring NJi.
Een uitgebreidere definitie is: stand-van-zakenonderzoek door het herhaald verzamelen, opnemen en terugkoppelen van informatie op een zodanige manier dat gewenste acties worden gestart of voortgezet om een bepaalde ontwikkeling of trends te kunnen volgen of veranderingen in de omgeving of in de leefsituatie of de gezondheidstoestand van een bepaalde bevolkingsgroep of leeftijdsgroep op te sporen Thesaurus Zorg en Welzijn. De kern van monitoring is het verzamelen én op de juiste manier benutten van data. Dat kan door de monitor in te bedden in een verbetercyclus.

Contacteer ons